به نقل از ایسنا/لرستان رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد از اخذ رشته‌های جدید متناسب با شرایط و قابلیت‌های لرستان در این مرکز خبر داد.

شاهرخ جایدری در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز فعالیت مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد به صورت حضوری، اظهار کرد: بیش‌ از ۸۰۰ دانشجو در این دانشگاه در حال تحصیل هستند.

وی با اشاره به تدریس ۱۵۵ مدرس در دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد، عنوان کرد: این دانشگاه تنها مرکز معین استان است.

این مسئول افزود: از آغاز فعالیت این مرکز تاکنون بیش از ۱۱ هزار دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد ادامه داد: برای ادامه فعالیت دانشگاه برنامه‌هایی در زمینه فرهنگی، جذب دانشجو، حوزه مالی، پشتیبانی و … در نظر گرفته شده است.

وی تصریح کرد: این دانشگاه در رشته‌های کاردانی حرفه‌ای تربیت مربی پیش از دبستان، کاردانی فنی باغبانی- گیاهان دارویی، کاردانی فنی عمران – نگهداری و مرمت، کاردانی فنی فناوری اطلاعات – اینترنت و شبکه‌های گسترده، کاردانی فنی معماری – معماری شهری، کاردانی فنی نرم‌افزار – برنامه‌سازی کامپیوتر، کاردانی فنی نقشه‌برداری کارگاهی، کاردانی فنی باغبانی – گیاهان دارویی معطر، مهندسی فناوری اطلاعات – فناوری، مهندسی فناوری معماری – بافت فرسوده، مهندسی فناوری عمران- ساختمان‌سازی، کاردانی حرفه‌ای مددکاری اجتماعی – خانواده، کارشناسی حرفه‌ای ـ حسابداری امور مالی و کارشناسی حرفه‌ای مددکاری اجتماعی- خانواده دانشجو می‌پذیرد.

جایدری در رابطه با اهداف و برنامه‌های کاری این مرکز، عنوان کرد: برنامه دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد اجرای فعالیت‌های فرهنگی در قالب برنامه‌های ابلاغی، استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای جهاد دانشگاهی، اجرای برنامه‌های مناسبتی، تشکیل کانون‌های دانشجویی و تعریف برنامه‌های فرهنگی مبتنی بر قابلیت‌های فرهنگ اسلامی و بومی است.

رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم‌آباد بیان کرد: در بحث جذب دانشجو و حوزه آموزش برنامه‌هایی مانند اخذ رشته‌های جدید متناسب با شرایط عمومی جامعه و قابلیت های استان، تکمیل ظرفیت رشته‌های قبلی، بازتعریف رشته‌های قبلی، افزایش کیفیت آموزشی از طریق اجرای دقیق تقویم، افزایش کیفیت فضای آموزشی، پالایش و ارتقاء وضعیت مدرسین کارآمد و جوان خلاق، برگزاری دوره‌های آموزشی و ارتقاء مهارت‌های پرسنل، بازتعریف فرآیندها و پروتکل‌های کاری، افزایش کمی و کیفی خدمات به دانشجویان، تسریع صدور مدارک تحصیلی و ایجاد زیرساخت و اجرای بایگانی الکترونیک در نظر گرفته شده است.

جایدری تصریح کرد: در حوزه فناوری و تجاری‌سازی نیز برنامه‌هایی مانند ایجاد دفتر نوآوری و شکوفایی، فعال‌سازی دفتر کارآفرینی، برگزاری برنامه‌های متعدد و تمرکز بر این حوزه به‌عنوان یکی‌از برنامه‌های جدی، برگزاری رویدادها و استارت‌آپ‌های مرتبط، بهره‌مندی از ظرفیت مرکز رشد واحدهای فناور و پارک علوم، فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان و تلاش در جهت هدایت ایده‌های فناورانه دانشجویان به سمت تجاری‌سازی در اولویت کاری ما قرار دارد.