نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار آموزشی > آغاز ثبت‌نام پذیرش دوره های کاردانی و کارشناسی مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی
۴۴۸ بازدید

ثبت‌نام پذیرش دوره های کاردانی وکارشناسی از ۴ دی ماه برای مقطع کارشناسی و از ۷ دی ماه برای کاردانی آغاز شده است.
جناب آقای جایدری اظهار داشت : علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره‌های کاردانی و کاترشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی و ثبت نام در پذیرش می توانند تا ۱۷دی ماه سال جاری به سایت سازمان سنجش به آدرسwww.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

جایدری در ادامه افزود مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی در ۱۴ رشته کاردانی و ۱۱ رشته کارشناسی دانشجو می پذیرد.لذا به منظور سهولت امر ثبت نام داوطلبان در پذیرش رشته های مرکز و مشاوره و اطلاعات بیشتر می توانید با شماره ۰۹۱۶۵۶۱۶۶۹۰ ارتباط برقرار نمایید.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *