به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان لرستان، با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر سیداحمدرضا شاهرخی، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم‌آباد، معاونان استاندار لرستان، رؤسای دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی استان، جمعی از مدیران ادارات و دانشجویان، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر لرستان و اختتامیه هفته استانی پژوهش و فناوری در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه دانشگاه لرستان برگزار شد.
دراین مراسم، دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، عنوان غرفه برتر نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار را ازبین ۴۷ غرفه دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی، سازمان‌ها و ادارات استان و شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور کسب کرد و از دکتر محمدرضا جعفری، سرپرست این دانشگاه با اهدا لوح تقدیر تجلیل شد.

همچنین از خانم مریم حیدری که به عنوان پژوهشگر برتر ۱۴۰۱ مرکز علمی کاربردی انتخاب شده بود توسط واحد استان و ریاست محترم مرکز جناب آقای جایدری تقدیر شد.