نسخه آزمایشی
مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار پژوهش > برگزاری نخستین رویداد تانا در لرستان با محوریت توسعه و ارتقاء زیست‌بوم
۱۱۸ بازدید

تانا رویدادی در راستای توسعه و ارتقاء زیست‌بوم بر اساس نوآوری و بهره‌گیری از علم است و این رویداد مهم به منزله آشتی فناوری و تولید در عرصه‌های مختلف به شمار می‌آید.به منظور ارتقاء سطح نوآوری و فناوری در لرستان و استفاده از توان شرکتهای فناور و دانش بنیان در جهت رفع مشکلات و نیازمندی های صنایع و دستگاه های اجرایی استان، در سال «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» با ابتکار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و اجرای پارک علم و فناوری لرستان، رویداد توسعه و ارتقای زیست بوم نوآوریاستان ها (تانا) در دوم آذرماه سال جاری در استان برگزار شد.دراین رویداد از دستاوردهای مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی لرستان و سایر مراکز نیز رونمایی شد.

ارسال دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های مورد نیاز علامت‌گذاری شده‌اند *