به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی، صبح روز دوشنبه، ۱۴ آذرماه، با حضور دکتر علی نظری، رئیس دانشگاه لرستان، حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی‌کن‌کبود، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان لرستان، دکتر فرهاد نامداری، رئیس پارک علم و فناوری لرستان، رئیس دانشگاه علمی کاربردی و تعدادی از مدیران استانی، نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان لرستان افتتاح شد.

در این نمایشگاه، علاوه بر مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی، سایر مراکز آموزش عالی، سازمان‌ها و ادارات استان لرستان، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور نیز حضور دارند و محصولات خود را در معرض نمایش گذاشته‌اند.

نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن‌بازار استان لرستان، نوبت‌های صبح و عصر در هفته پژوهش و فناوری استان که از ۱۲ آذرماه، آغاز شده است آماده بازدید علاقه‌مندان است.