دانشگاه علمی کاربردی هر ساله در دو نوبت مهر و بهمن اقدام به جذب دانشجو به صورت بدون کنکور در مقطع کاردانی و کارشناسی ناپیوسته می نماید نحوه ورود به رشته های بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی به صورت بدون کنکور و بر اساس سوابق تحصیلی یا همان معدل دیپلم می باشد .اگر خواهان ثبت نام در رشته های بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی هستید باید بدانید که زمان ثبت نام و ورود به این دانشگاه ها در سال دو بار و بر اساس زمان بندی سازمان سنجش صورت می گیرید به طوری که برای افرادی که تمایل به ورود به دانشگاه علمی کاربردی از مهر ماه دارند این بازه زمانی از مرداد ماه آغاز می شود و برای افرادی که تمایل به ثبت نام و ورود به این رشته ها در نیمسال دوم را دارند از دی ماه اغاز می گردد .ورود به رشته های بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی فقط بر اساس سوابق تحصیلی می باشد .لذا افرادی که معدل دیپلم ۱۰ به بالا را داشته باشند می توانند دربازه های  زمانی مورد نظر به سایت مراجعه نموده و نسبت به ثبت نام خود اقدام لازم رو انجام دهند.

تنوع بالای رشته ها در مراکز علمی کاربردی باعث شده که هر ساله جمع کثیری از دانشجوها در این مراکز به رشته های مورد علاقه خود تحصیل نمایند در بین رشته های موجود در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد رشته های پرطرفداری همچون حقوق،مدیریت امورفرهنگی،حسابداری،مددکاری اجتماعی کامپیوتر ، فناوری اطلاعات ، معماری ، عمران ، تربیت مربی پیش دبستانی ، امور بانکی دیده می شود.پذیرش از رشته های موجود در مراکز دانشگاه علمی کاربردی صرفا از طریق معدل و بدون کنکور انجام می پذیرد.نحوه ورود به دانشگاه های علمی کاربردی صرفا به صورت بدون کنکور و با شرط معدل می باشد و داوطلبان می توانند با حداقل معدل ۱۰ به بالا نسبت به انتخاب رشته خود در دانشگاه های علمی کاربردی از دفترچه دانشگاه علمی کاربردی که از طریق سایت سازمان سنجش منتشر می گردد اقدام نمایند.

جهت کسب اطلاعات در خصوص زمان و نحوه ثبت نام رشته های بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی سال ۱۴۰۱و همچنین دانشگاه های پذیرنده می توانید همه روزه (حتی ایام تعطیل و روزهای جمعه) از ساعت ۸ صبح تا ساعت ۲۴ با شماره های ۰۹۱۶۶۶۱۶۶۹۰ و ۰۶۶۳۳۲۱۷۴۷۸ با کارشناسان این مرکز درارتباط باشید .