مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد > اخبار پژوهش > برگزاری رویداد استارتاپی الگوی طراحی خانه با حفظ پایداری زیست محیطی

در۲/۱۲/ ۱۴۰۱ ساعت ۹:۳۰دومین رویداد استارتاپ الگوی طراحی خانه با حفظ پایداری زیست محیطی در سالن اجتماعات جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد .

شاهرخ جایدری رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی نیز ضمن استقبال از حضور صاحبان ایده و با بیان اینکه امروز در حال برگزاری دومین رویداد استارتاپی در مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی هستیم افزود: مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی آمادگی خود را برای دریافت نظرات و پیشنهادات همه عزیزان جهت اجرای برنامه های کارآفرینی را دارد،وی اضافه کرد: رویداد شتاب، فارغ از ایجاد آشنایی بین سرمایه‌گذاران، کارآفرینان و افراد دارای ایده‌های نوآورانه، می‌تواند سبب افزایش هدفمند مراکز نوآوری و آگاهی دانشگاه به عنوان مولد دانش و پرورش دهنده نیروی کار متخصص براساس نیاز بازارکار شود.

در ادامه هرکدام از صاحبان ایده به ارائه ایده‌های خود پرداختند.تلاش داوران بر این بود که نکاتی را حین داوری به حاضرین آموزش دهند . از دیگر اتفاقات مهم حضور جناب آقای دکتر ساکت مدیر پژوهش و فناوری اداره کل محیط زیست استان لرستان در این رویداد بود، که در سخنانی تاکید کرد که لازم است ایده پردازان به سراغ راهکارهایی برای طراحی الگوی مناسب در ساختمان ها جهت استفاده از انرژی های نو بروند.

داوران پس از مشورت با یکدیگر به انتخاب سه ایده‌ی برتر پرداختند :

مقام اول:سرکار خانم خجسته الوندیان از دانشکده دختران خرم آباد

مقام دوم: سرکار خانم فاطمه قائد رحمتی از دانشکده دختران خرم آباد

مقام سوم :جناب دکتر عطا عارفیان از مدرسین و مدیر گروه دانشگاه علمی‌کاربردی جهاد دانشگاهی خرم آباد

و همچنین شایسته تقدیر ویژه عبارتند از:

سرکار خانم فائزه مومنی از دانشکده دختران خرم آباد

سرکار خانم ماندانا شیخی از دانشکده دختران شریعتی تهرانسر

سرکار خانم راضیه صحت پور از دانشکده دختران خرم آباد

پیش از معرفی اسامی نیز جناب آقای مهندس حسن پور رئیس محترم پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان لرستان به سخنانی در رابطه با رویدادهای شتاب و اهمیت آن پرداختند،مهندس حسن‌پور بیان کرد: رویدادهای استارتاپی برای افرادی که به دنبال یک فرصت برای شناساندن خود و خلاقیت‌های فردی‌شان در رابطه با ایده‌پردازی بوده مکان مناسبی است تا بتوانند با گروه‌ها و افراد هم‌فکر با خود آشنا شوند و تفکرات خود را به اشتراک با آن‌ها بگذارند.